​​​​​​​Sparringspartner og rådgiver for facebook annonsering

​​​​​​​​​​​​​​Kr. 6.000,- pr. mnd. 

​​​​​​​​​Intelligunt møter kunden 5 timer i måneden med gjennomgang av kundens strategi, annonser, resultater, justeringer og planlegging av fremtidige annonser. Intelligunt kommer med forslag til justeringer og optimalisering av annonser og kampanjer.

Priser

Administrere utsendelse av nyhetsbrev og måle respons

​​​​​​​​​​​​​​Kr. 6.000,- pr. mnd. 

Vi tar ansvar for å lage mal for nyhetsbrevet i kundens

profil, produsere, sende ut på vegne av kunden og måle respons på inntil 3 nyhetsbrev i måneden. Nyhetsbrevene produseres med innhold (tekst og bilder) levert av kunden.

​​​​​​​Det estimeres ca. 6 – 8 timers arbeid med dette i måneden.

Ansvarlig for Facebook annonsering

​​​​​​​​​​​​​​Kr. 11.000,- pr. mnd. 

Vi tar ansvar for å planlegge, produsere og gjennomføre annonsekampanjer på facebook. Kampanjene utvikles i samarbeid med kunden, og Intelligunt tar ansvaret for hele gjennomføringen.

Det estimeres 10 timers arbeid i måneden med administrasjon av facebookannonser.

Bloggposter

​​​​​​​​​​​​​​Kr. 12.000,- pr. mnd. 

Vi tar ansvar for å produsere 4 bloggposter i måneden basert kundens fagområder og forretningsområder. Intelligunt tar ansvar for at bloggene blir publisert til riktig målgruppe og måler responsen. Bloggene linkes til kundens hjemmeside.

Det estimeres ca. 10 – 12 timers arbeid med å produsere og distribuere 4 bloggposter i måneden.

Produsere og sende
​​​​​​​nyhetsbrev

​​​​​​​​​​​​​​Kr. 12.000,- pr. mnd. 

Vi tar ansvaret for hele prosessen med å produsere innhold, ta bilder, utarbeide nyhetsbrev, sende ut til kundens kontaktliste og måle responsen. Inntil 3 nyhetsbrev i måneden. Nyhetsbrevene produseres i samarbeid med kunden i forhold til tema for innhold og artikler.

​​​​​​​Det  estimeres 10 – 12 timers arbeid med produksjon og utsendelse av 3 nyhetsbrev i måneden.

Magnetmarkedsføring

​​​​​​​​​​​​​​Kr. 17.000,- pr. mnd. 

Vi planlegginger, setter opp, gjennomfører og vedlikeholder alt av kundens markeds- og kommunikasjonsaktiviteter innen magnetmarkedsføring. Vi måler respons, logger all aktivitet på markedstiltakene og optimaliserer kommunikasjonen underveis. Innhold og prosesskart utvikles i samarbeid med kunden.

​​​​​​​Det estimeres 15 – 20 timers arbeid med administrering, utvikling og vedlikehold av magnet-markedsføring i måneden.

Mini markedsavdeling til leie

​​​​​​​​​​​​​​Kr. 15.000,- pr. mnd. 

Intelligunt fungerer som en markedsavdeling for kunden med 3 timer markedsarbeid i uken. Det legges opp til tilstedeværelse hos kunden alle 3 timer og det anbefales å sette opp et fast tidspunkt og fast ukedag. Dette gir forutsigbarhet og «forpliktelse» til å sette av tid til å jobbe med markedsaktiviteter.

​​​​​​​Intelligunt bidrar her med alt av markedskunnskap, strategi, planlegging og gjennomføring av markedstiltak etter kundens behov og ønsker. Magnetmarkedsføring inngår ikke i pakken «Mini markedsavdeling til leie».

Medium markedsavdeling til leie

​​​​​​​​​​​​​​Kr. 22.000,- pr. mnd. 

Intelligunt fungerer som en markedsavdeling for kunden med 5 timer markedsarbeid i uken. Det legges opp til tilstedeværelse hos kunden mesteparten av de 5  timene og det anbefales å sette opp et fast tidspunkt og fast ukedag. Dette gir forutsigbarhet og «forpliktelse» til å sette av tid til å jobbe med markedsaktiviteter.

​​​​​​​Intelligunt bidrar her med alt av markedskunnskap, strategi, planlegging og gjennomføring av markedstiltak etter kundens behov og ønsker. Inkl. Magnetmarkedsføring

Stor markedsavdeling til leie

​​​​​​​​​​​​​​Kr. 29.000,- pr. mnd. 

Intelligunt fungerer som en markedsavdeling for kunden med 8 timer markedsarbeid i uken. Det legges opp til tilstedeværelse hos kunden mesteparten av de 8 timene og det anbefales å sette opp et fast tidspunkt og fast ukedag. Dette gir forutsigbarhet og «forpliktelse» til å sette av tid til å jobbe med markedsaktiviteter. Intelligunt bidrar her med alt av markedskunnskap, strategi, planlegging og gjennomføring av markedstiltak etter kundens behov og ønsker. Inkl. Magnetmarkedsføring. 

Prosjekt

​​​​​​​​​​​​​​Kr. 1.190,- pr. time

Vi kan bidra på tidsbegrensede prosjekter som rådgiver, prosjektleder, markedsansvarlig etc. Omfang, oppgaver og prosjektperiode avtales før oppstart. ​​​​​​​

Alle priser er eks. mva. og forutsetter minimum 3 måneders avtale og 2 måneders oppsigelsestid (gjelder ikke for "Prosjekt"). Kortere avtaler kan inngås. 

Ta kontakt for en uforpliktende og gratis rådgivningsamtale for å se om du kan ha utbytte av å samarbeide med oss på noen av disse områdene.