FACEBOOK ANNONSERING


Facebookannonsering, som all annen annonsering, handler om å treffe riktig målgruppe med riktig budskap til riktig tid. Det holder ikke med fine annonser med flotte bilder og godt gjennomarbeidet tekster om du ikke treffer de som har behov for produktene eller tjenestene du tilbyr. Selger du seilbåtutstyr er det en fordel å snakke til de som har seilbåt.

Vi i Intelligunt har tilgang til ett av de beste verktøyene for å finne helt riktig målgruppe og optimalisere annonsekampanjene på facebook. Det holder ikke å bruke kun annonseverktøyene som finnes i facebook. Disse verktøyene har også dine konkurrenter tilgang til og kan sette opp like kampanjer som du gjør, dersom du kun bruker disse verktøyene.

Det gjelder å treffe de målgruppene som har aller høyest sannsynlighet for å bli kunder hos deg, og ikke bruke penger på mindre attraktive målgrupper. Disse målgruppene kan du overlate til konkurrentene dine å bruke penger på.

​​​​​​​Vi i Intelligunt kan hjelpe deg med all kunnskap og erfaring om facebookannonsering og et av de beste verktøyene for optimalisering av annonsekampanjer for å effektivisere og målrette dine annonser til de målgrupper som har høyest sannsynlighet for å kjøpe dine produkter eller tjenester.

Ingen lever av likes eller delinger. Dette er kun et delmål i prosessen med å skap økt trafikk i butikken eller nettsiden din.

Ta kontakt for en uforpliktende prat om facebookannonsering. Vi ønsker at du skal lykkes med annonseringen og vi hjelper deg gjerne.